Podaj link do specyfikacji LDM 215.
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
A jak się mają do tych głośników bo mam do nich dostęp. (Tonsil Altus 300 i LDM 215)
Znowu mylisz domowe z estradowymi.
Nawet najmocniejsze Altusy nie przebiją estradowej konstrukcji 15" + driver, nawet tej najtańszej.
LDM 215 to inna konstrukcja, 3 drożna, która prawdopodobnie zagra lepiej.
LDM 215 to inna konstrukcja, 3 drożna, która prawdopodobnie zagra lepiej.
LDM 215 są 2 Drożne Bass 18"(Celestion K15T-200) i driver Tonsil GDWT 12-19/100FP Wiem bo MAM
Podaj link do specyfikacji LDM 215.
LDM 215 są 2 Drożne Bass 18"(Celestion K15T-200)
Wiem bo MAM
Nie jestem jakimś Audiofilem że stawiam jakość dźwięku na 1 miejscu po prostu chcę Bardzo głośne kolumny Z dobrym basem (Lecz nie chcę przy głośnym słuchaniu jakichś szmerów czy trzasków!!).
Sam sobie zaprzeczasz wypisując model głośnika, jednocześnie pisząc że ma 18".
Inną sprawą jest to, że jak nie masz kasy na przedsięwzięcie, to się za to nie bierz - potem zaniżasz cenę za imprezę, i lepsze zespoły siedzą w domu, a Ty męczysz publikę byle jakim sprzętem od którego głowa boli, i trzeba się znieczulać % a nie bawić...
Zestaw na STXach to jedyny dobry wybór na początek.
Dlatego podaliśmy Ci coś co wg nas jest najsłuszniejszym wyborem w niedużych pieniądzach - powtarzam już to któryś raz i więcej już nie będę...Dlat ego szukam czegoś dobrego w miarę nie drogo
Więc nie mam kasy tak jak wy 10tys. Zł na kolumny estradowe z dźwiękiem jak diament.
Ja mam zamiar grać dla siebie i kolegów jak już pisałem małe imprezy na zewnątrz.
W końcu teraz firmy konkurują ze sobą i czasami trafi się coś takiego samego w tańszej cenie.