• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Kolumny na 2xCW1202C????

poprostu kolejny przyklad braku wyobrazni i wiedzy,

moj sub na jednym cw1202 wazy tele co jego cala kolumna,

nic tylko zalowac wlozonej pracy w to

spojrzcie na przebieg licytacji ciekawy nie uwazacie :D chyba malo obcych ludzi bylo zainteresowanych ;)

he ... kolumny porażka... aż szkoda patrzeć a co dopiero kupic...chyba ze na części sie przyda... pozatym tu wogóle nie będzie średnich tnów no i super dobrane głośniki 88db niskiego i 110db wysokiego !! :O to jest CHORE !!! ten ktoś albo śpi w dresach albo ma niepokolei w główce.... żal mi go...

Albo ma malucha i na tylnej szybie napis PIONIEER'a albo naklejkę NIKE lub ADIDAS. I to jest właśnie naukowo udowodniony przypadek że: "dres fajny jest" :-)

moim zdaniem jest satanistą albno białym czarnuchem jezdzi maluchem i z tyły ma na szybienaklejke MEZO lub trzeci wymiar albo innego gangsterskie gówno, i krok do kolan.

nie wiem ... przyjeło sie że dres w polsce to ktoś conajmniej inny :P ale to sie sprawdza jak widze malucha co dudni juz a ja go nie widze... przejeżdza w środku banda drechów.... no to wielkie SORY ..... :/

Powrót