Yoshi_80
Pan Paweł
No fajnie fajnie tylko trzeba by albo tego cantusa albo tiwa na cos podmienić bo wizualnie mi to nie pasuje do siebie jakoś...
Do tiwa nie dopasujesz żadnego głośnika. Prędziej wiec mozna podminić go np na auruma 200MK2
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
No fajnie fajnie tylko trzeba by albo tego cantusa albo tiwa na cos podmienić bo wizualnie mi to nie pasuje do siebie jakoś...
Do tiwa nie dopasujesz żadnego głośnika. Prędziej wiec mozna podminić go np na auruma 200MK2
Może lepiej ty coś zaproponuj co ci się podoba wizualnie bo aurum w porównaniu do ushera to maksymlany wizualny kontrast. Jeden i drugi ci nie podchodzi to w końcu jaki byłby ok? Zreszta nie patrz na wygląd tylko kupuj to co dobrze gra a ten aurum jest po prostu dobry, w tej cenie trudno ci będzie znaleźć coś lepszego na średnie tony.
Może 3W classic ?
http://www.troelsgravesen.dk/3WClassic.htm
Gora: Fountek Neocd3.0
Srodek: Dayton RS52AN
Dol: Dayton RS270
Nie bo z tego ni to podłogówki ni to monitory więc zwrotka znów do robienia bo ja chcę podłogówki...
Nie bo z tego ni to podłogówki ni to monitory więc zwrotka znów do robienia bo ja chcę podłogówki...
Może tu coś znajdziesz jeśli chcesz podłogówki:
Przecież 3way classic troelsa łatwo przerobić na podłogówi. Wystarczy obudowę przedłużyć do ziemi nie zmieniając szerokości ani głebokści.
Do not make a stand having a "front panel" as an extension of the speaker front panel. The bass driver reaches up to 500 Hz and a larger front panel will change the sound radically.