Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Nie wiem tylko dlaczego tak sie upierasz przy wolnostojacych kolumnach z 2mindbasami.
Na Excele napewno nie starczy Ale znalazłem coś co może zgrać się wizualnie ze wspomnianym wcześniej Tiwem 200:
http://www.seas.no/index.php?option=...271&Itemid=247
no to moze tiw aurum130 i usher ?
Taki zestaw na Aurumach mógłbym poprzeć w wątku "Wasz pomysł - nasza realizacja" Loudspeakershop ze wstęgą NeoCD3.0 czyli to samo co Aurum Cantus G2Si.Widzę, że ci cieżko dogodzić, zupełnie jak nastolatce wychowanej na MTV :razz:
Moim zdaniem akurat w stosunku do dytona, usher, aurum, visaton czy seas wizualnie wypadają dużo ciekawiej.
Jak juz wspomniałem przy tej kasie oprałbym środek na aurumie 130mk2, do tego bas również aurum 200km2, wysoki, wstega founteka.
Taki zestaw na Aurumach mógłbym poprzeć w wątku "Wasz pomysł - nasza realizacja" Loudspeakershop ze wstęgą NeoCD3.0 czyli to samo co Aurum Cantus G2Si.
Przetworniki czarne więc chyba się podobają ? Gdyby taka propozycja przeszła to miałbyś opracowaną zwrotnicę. Za kilka miesięcy (na gwiazdkę ) pewnie mógłbym kupić zestaw tych głośników. Byłoby nas 2 chętnych. Ktoś jeszcze ?
Jak już tak sobie gdybamy i misiamy, to rozważ też konstrukcję 3 drożną z głośnikiem szeroko-pasmowym jako średniak.
Ech gorzej jak z babąŚrednio pasują mi te aurumy
Wizualnie bardziej pasował by mi zestaw TIW200+ Scan Speak Discovery 10F-4424G00 + coś(np fountek neocd3.0)(pytanie tylko czy ktoś coś wie o tym ss?)
To chyba STX wyprodukował ?Cube Audio F155, membrana podobna, ale dochodzi wizzer, który nie musi się podobać.
To chyba STX wyprodukował ?
To chyba STX wyprodukował ?
Może warto zastanowić się nad B200 + fountek i do tego jakiś wysoko-efektywny głośnik nisko-tonowy.
Może warto zastanowić się nad B200
Dlaczego? A co ze scanem który podałem wyżej? Wizualnie bardzo podobneTen TIW, to prawdę mówiąc, w Twoich kryteriach do niczego nie pasuje
Może mnie ktoś oświecić? Nie wszystkie skróty znam![]()
Visaton B200, zacny głośnik, ale wizualnie do TIW'a to nie bardzo.
http://www.visaton.de/en/chassis_zub...nd/b200_6.html