Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Fajne no :/
Ale maja jedna ogromna wadę
Nikt nie zauważył jaka?
a co na to domownicy? zona nie robila wojny?Jeszcze parę lat temu wydatek kilku tys. zł na same głośniki, był nie do pomyślenia. A dzisiaj wydałem niemałe pieniądze i jestem zadowolony. Cieszy mnie nie tylko ich brzmienie ale także jak patrzę na nie - po prostu mi się podobają.
a co na to domownicy? zona nie robila wojny?![]()
nie zrobiłem takich podfrezowań bo zasugerowałem się oryginałami. Zresztą te obudowy bardzo ciekawie zachowują się jeżeli chodzi o rezonanse. Praktycznie nie słychać różnic czy są wytłumione czy kompletnie puste. Widocznie ilość i układ żeber ma spore znaczenie.
Nie no bez przesady, a czym ta konstrukcja kosza się odróżnia od np takich 15cm Seasów ? Są tak samo sześcioramienne i wentylowane pod resorem...nawet powiedziałbym że Seas z racji mniejszej średnicy resora pozostawia więcej miejsca na przepływ powietrza w tunelu tworzonym przez gruby front. Rewelator to za pewne świetny głośnik o zaawansowanej technologi, ale kosz ma całkiem zwyczajny. | ![]() |
No tak, tam jest jakieś zaoblenie, z tym że dyskusja była cały czas o grubym froncie i frezowaniu wewnątrz, więc nie wiem dlaczego nagle z tym wyskoczyłeś, tym bardziej że w konstrukcji frezy są ![]() | ![]() |
Kolumny na wzór Contrivy