Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
A ja lubię i trany i lampy, w zależności jaką muzę słucham. :wink:piku16 napisał:Co do lampy to juz Kto co lubi, jednym sie podoba a drugi nie nawidzi :wink:
Z wiadomych Tobie przyczyn na AS mnie nie będzie, nad czym wcale tak mocno nie ubolewam :wink: Te dni w moim życiu będą ważniejsze od AS. :mrgreen:Pawel S. napisał:no niewytrzymam - kiedy spot?
napewno przed AS 2008 musze tego posluchac...
...na koniec mala uwaga - poszukaj jakegos pasjonata fotografi zeby zrobil odpowiednie fotki kolumn... taki sprzet na to zasluguje![]()
Nie kolego, to nie kwestia gustu. Jesteśmy ograniczeni wieloma sprawami, szerokością głosników, szerokością frontu, wysokością (tweeter na wysokości uszu słuchacza), więc głębokość przy zachowaniu odpowiedniego litrażu może być spora. :wink: Bo chyba nie myślisz o zmianie przetworników?bawolek napisał:... jak dla mnie paczki troszke klockowate :razz: ....ale to juz kwestia gustu a jak wiadomo o tym sie nie dyskutuje...
c4meleon napisał:... tylko troszkę szkoda że te przetworniki są innych kolorów i dziwnie się komponują ze sobą, tak jak by były pomieszane (mało hi-endowo)...
XYS napisał:waleczkiem ten lakier sie super prosto naklada i nie smierdzi to zaleta dla ludzi robiacych w domu
piku16 napisał/a
Co do lampy to juz Kto co lubi, jednym sie podoba a drugi nie nawidzi
A ja lubię i trany i lampy, w zależności jaką muzę słucham.
a jak mówiłem ze tak sie też da to nikt mi nie chciał wierzyć :mrgreen:XYS napisał:we wszystkich kolumnach przod i gora to jeden plat