• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Kolumny Nordmende lb 3001

• Autor wątku Autor wątku Matek
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Reakcji
0
Witam, czy słyszeliście coś o takich kolumnach jak Nordmende lb 3001 ? Ostatnio zakupiłem sobie te kolumny i chciałbym się coś więcej o nich dowiedzieć, ale na necie jest mało informacji. Ogólnie to bas mają słaby, ale wokal dość przyjemnie się słucha mimo, że podłączyłem je tylko aby sprawdzić czy działają.

Pozdrawiam

Normende to taka firma, która produkowała sprzęt bardzo przeciętny. To co kopiłeś, to zwykly paździerz z wystawki. Hans spalić w piecu nie może, to wywalił na śmietnik.

To zmarnowałem 40 zł, ale może wysokotonówki się do czegoś przydadzą.

Ostatnia edycja:
O ile dobrze kojarzę to nordmende miało serie amplitunerów rebrandowanych. Ich producentem był korting. Bardzo fajne sprzęty. Tak samo postępował elac. Też rebrandy kortinga. Chociażby to ;) .

Bo nordmende o ile dobrze kojarzę to była firma dla niemieckich domów wysyłkowych tak jak universum. Oni nic swojego nie robili ;) .

Powrót