Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
dolphin123 napisał:Pawel S. napisał/a
pascal napisał/a
Nie masz uczucia że ARN pracując pełnym pasmem ma dziwny środek ?.
Dla mnie środek gra, nie wiem jak to określić, tekturowo. Tak sucho i płytko.
jedym on pasuje a innym nie - mi sie podoba
po prostu gra poprawnie jak za swoja cene, bez zadnej barwy, melodyjnosci, a jednak ma cos w sobie ze moge go sluchac dluzszy czas
Mefu napisał:Paweł S. mówił 2L na zamkniętą i 4 na BR. a ty mówisz 5 na zamkniętą... to już nic nie rozumiem
0,6-0,8mm w zupelnosci wystarczyMefu napisał:Czy przewód 1mm˛ na cewkę będzie odpowiedni ??
zobacz jeszcze z cieciem kondami 2,7 i 2,2Mefu napisał:4,7ľF i 0,3mH dla 4200Hz
3,3ľF i 0,21mH dla 6000Hz
pascal napisał:I w obudowie BR zdecydowanie słychać bass.
no i tak samo mam zamiar wsadzic tam missionapascal napisał:Paweł, super rozwiązanie. Już od jakiegoś czasu się zastanawiam jak schować to mocowanie ARN. Twoje rozwiązanie nawet mi przez głowę nie przeszło.
kup sobie zestaw frezow za 30zl a zobaczysz jaki do czego sluzypascal napisał:Możesz powiedzieć jakim "frezem" lub innym narzędziem robisz te "krągłości" na kantach ?.
tak, wiem. zrobilem to na szybkiego. a przez to ze wrzucilem zdjecie na forum to spoznilem sie do pracydolphin123 napisał:Pawel S. musisz jeszcze zaokroglenia na froncie przejechac papierem bo widac wciecia frezu![]()
staram sie nie odcinac sobie mozliwosci zmian/naprawy wiec front musi byc demontowalny. obecnie widoczne wkrety beda zmienione na cos innego. ale raczej beda wystawaly bo nie zrobie idealnie koncentrycznych podfrezowan :???:dolphin123 napisał:swoja droga powiedz mi, czy front bedzie zamocowany na stale ? i nie bedzie mozna pozniej nic zrobic z dolnym glosnikiem?