przeciez to zupelnie inna polka cenowa. 100zl a 240zl - no i do tego inny rozmiarhdhmr napisał:Monacor'y lepsze czy STX AX'y?
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
przeciez to zupelnie inna polka cenowa. 100zl a 240zl - no i do tego inny rozmiarhdhmr napisał:Monacor'y lepsze czy STX AX'y?
za 500zł nie kupisz nic, tylko jakieś vk i to też małe monitorki.
jak się nietrudno domyśleć trzeba będzie dać przegrode bo 10l to nie jest na tyle duża objętość żeby się bez niej w podłogówkach obeszłohdhmr napisał:ak już mówiłem na początku to mają być podłogówki, czy wykorzystana będzie cała kolumna czy po prostu będzie odcięta w środku tak aby wyszedł litraż jak w monitorach?
do tych usherów wysokotonowiec ushera jest lepszy od xt19 której nie można zbyt nisko ciąć, a tu zachodzi właśnie taka potrzeba.hdhmr napisał:(kuszą mnie jeszcze te Vify XT19, bo o tych usherach na razie nic nie słyszałem, a o vifach same dobre opinie)
takero
(pozatym odrazu widać - po godzinie zakończenia aukcji że gość przed czasem zakończył)