Nie na temat...
Jeżeli będzie to stało na wysokim poziomie merytorycznym to oczywiscie, miło widziane są takie artykuły ![]() | ![]() |
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Jeżeli będzie to stało na wysokim poziomie merytorycznym to oczywiscie, miło widziane są takie artykuły ![]() | ![]() |
El_liero napisał:Pawel S. napisał:po wykresach z pomiarow widac jak kiepskim wyborem byl XT19 - jest za cichy.
no maj taką samą efektywność jak średniak za L_PADem. A powinien mieć wyższą? O ile ?
Pawel S. napisał:borys, troche mnie denerwujesz tym baffle step bo moja wiedza w tym zakrsie jest zbyt skompa i malo co rozumiem. chyba pora sie podszkolic... ale czasu brak :/
ojjj.. spokojnie - moja rodzinka nie bardziej denerwujeborys napisał:Nie chce nikogo denerwowac...
prawdopodobnie mailbym problemy ze zrozumieniem tego po polsku ale...borys napisał:Turaj bardzo fajne opracowanie R.Eliota
http://sound.westhost.com/bafflestep.htm
adrian_sekowski napisał:Witam
Jaka jest pojemność litrowa oraz długość tunelu bass-reflex dla tego głosnika gdn 25/80? Nie rozumie tego twojego opisu 60L netto ale dla całej kolumny czy tylko dolnej części?