Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
DaVid napisał:średni w zapomnienie
Pawel S. napisał:po wykresach z pomiarow widac jak kiepskim wyborem byl XT19 - jest za cichy.
takero napisał:Masz tu różnice SPLu na 6 do 10dB :|
Pawel S. napisał:u ciebie bas jest glosniejszy
Lakier Domalux do parkietów połysk ( classic )
warstw ze 5-6 ostatnia zeszlifowana papierem 340
lustro mam no ale nie jest perfekcyjne za to bez polerki to osiągnołem, szkoda że nie miałem dostępu do komory bezpyłowej i pistoletu :twisted:
to dlatego że zapomniałeś o caponie . Malujesz caponem później raz lakierem i delikatnie szlifujesz i nie powinno być przetarć , może za mało warstw bejcy nałożyłeś , min to 3. Zależy od producenta i jakości krycia .El_liero napisał:co do zeszlifowania pierwszej warstwy było to niemożliwe i nie radzę innym. Fornir był bajcowany, przy lekkim potarciu papierem ukazywał się naturalny kolor forniru. Jak ktoś lubi prążkowane, łaciate kolumny to proszę....
ale to bedzie bardzo przydatne - tylko e nie w tym temacie.nativ. napisał:(ale to forum o akustyce nie parkietach więc tego wątku nie poruszę )