Ech... Sypnęły się już konkretne propozycje, jakieś wytłumaczenia ale on i tak będzie klepał swoje 
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
markus111 napisał:Jak sie przejedzie na własnej kasie to zacznie poważniej podchodzić do tematu. "Polak mądry po szkodzie" głosi przysłowie.

nieuraziles mnie, ale fajnie by bylo jakbys powiedzial jakie najlepsze by mi sie przydaly prztworniki... jakie proponujesz ...markus111 napisał:Tak, kolego, kiedyś jak jeszcze nie było tego forum to się przejechałem (tylko raz)i dlatego nie chcę abyś Ty i inni początkujący popełniali tego typu błędy. Robisz bardzo dobrze: pytasz, proponujesz projekty do weryfikacji. Uwierz, że nie warto robić niewielkich oszczędności na przetwornikach bo naprawdę nie warto. Pozdrawiam i życzę powodzenia. ps. Jeśli Cię w jakiś sposób uraziłem to serdecznie przepraszam.
takero napisał:lepiej zrób oddzielnie ,ale jakiś porządny sub...
bo to szit jest nie sub ...
jak juz koniecznie chcesz mieć coś fajnego w te gusta to ktoś zrobił kolumny 3way na 27 300 w sekcji niskotonowej...
Zwrotka jest gotowa więc nie ma problemu...