niebierze sie go pod uwage ale z innego powodu. chodzi tu o zastosowanie konda w zwrotnicy...damiani napisał:na wysokotonowy idzie taka mala moc (max 2-3W) ze jego nie bierze sie pod uwage
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
niebierze sie go pod uwage ale z innego powodu. chodzi tu o zastosowanie konda w zwrotnicy...damiani napisał:na wysokotonowy idzie taka mala moc (max 2-3W) ze jego nie bierze sie pod uwage
Jedno słowo - winisd!_Robal napisał:Średnica Br 6cm, tylko nie wiem jaki długi ma być..
a wpisales strojenie takie jak podalem wyzej?? ;>_Robal napisał:w WinISD wyszło mi, że długość br powinna być ~30 cm, to chyba za dużo nie?
To nie zwalnia Cię z myślenia. Na stronie głównej masz tutorial do winisd gdzie masz opisane podstawowe funkcje._Robal napisał:Jejku takero, mówiłem, że jestem początkujący...
w WinISD wyszło mi, że długość br powinna być ~30 cm, to chyba za dużo nie?
To nie projekt tylko plik z TSami głośnika._Robal napisał:Wydaje mi się, że wszystko wpisałem dobrze... Wysłałem Ci w załączniku zapisany projekt z winisd, jak będziesz miał czas i ochotę to możesz zobaczyć, bo ja już nie wiem.
Na stronie głównej masz tutorial do winisd gdzie masz opisane podstawowe funkcje.
To nie zwalnia Cię z myślenia.