hmmmmmm wiesz wedlug mnie to winisd zle liczy ta wytrzymałość mocową!! ale to jest moje zdanie, moge sie zalozyc o te kolumny ze ich nie rozwalisz na tej unitrze 2x35W (moj kolega ma cos podobnego

) z kilku powodów: po pierwsze teraz mam 2ohm i twoja unitra chyba by sie stopiła

po drugie z tym trafem co tam masz to nawet 4ohmy niezbyt kontroluje, po trzecie mam wzmacniacz samochodowy 4x100w (ciaglej 4x50) w mostku niech ma tylko 100W a sadzac po cisnieniu akustycznym jakie mam w pokoju to raczej ma te 100W, i jakos tesle zyja i maja sie dobrze
[ Dodano: 2005-04-18, 20:47 ]
co do wgniecenia tez sie zdenerwowalem ale spoko nie takie rzeczy naprawiałem
[ Dodano: 2005-04-18, 20:51 ]
a co do zakladu to roznego typu przesterowania sie nie liczą bo raczej stalego pradu nie pociagna zbyt dlugo
[ Dodano: 2005-04-18, 21:43 ]
jak spojzalem to rzeczywiscie niby jedna tesla ma 3W max power przy niektorych czestotliwosciach czyli teoretycznie moge zniszczyc glosnik SB 16 vibra

jakos mi sie nie wydaje, dlatego uwazam ze winisd zle liczy!!!
[ Dodano: 2005-04-23, 23:11 ]
no więc...... sprawy mają sie tak, zrozpaczony tym alpierdem zrobiłem mu tuning, który opiszę w najbliższym czasie, na razie mam wyniki pomiarów, nie są one one dokładne i alfred puszczony przez zwrotnice, ale warunki te same i co najważniejsze wiedać różnicę, wykresy u góry w 1poscie