to reszta zestawu , wreszcie udalo mi sie zakupic cewki .
Po odsłuchaniu wydaje mi sie że gra troche czyściej czyli nie słychac w tle szumu poza tym jest ok. zwrotka zrobiona oczywiście według schematu podanego w pierwszym poście.
Pozdrawiam
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
piotrek_west, myśle ze zwrotka stx-a nie za bardzo sie nada do tej komstrukcji bo przede wszystkim jest za wysoko cieta(moja jest cieta na 3kHz)
http://www.stx.pl/index.php?vMenu=2&vMenuItem=2&vSubPage=1&vItemDB=itemdb takie cos... no niebede bral AJ bo przecierz one 38 zeta kosztuja to prawie zadnych mniejszych kosztow niebedzie... bo arv kosztuje tez okolo 40 zlotych...Tasior napisał:to juz zalezy jaki ten stx,jesli AJ to bedzie lepiej.
hmmm.. no to moze dozbieram kasy i kupie arv....Pawel S. napisał:nod, i popelnisz wielki blad!! wysokotonowki jak dla mnie sa najwazniejsze. wymiana samej wysokotonowki daje powalajace rezultaty.
kolumny bardzo mi sie podobaja. gratuluje!!
...plyty z odzysku rulez!!! sa o wiele mocniejsze od obecnych nawet grobszych!
[ Dodano: 2006-05-27, 17:23 ]
tylko te b-r od stx'a....sa paskudne. nielubie takich
podaj dobra nazwe bo jak wpisze w allegro to mi niewyszukuje takie glosnika..:]Maxi napisał:dozbieraj kasy i kup sc10n![]()