A ja mam Usher 8948a + 9930-20 i jak będziesz gdzieś w trójmieście to również zapraszam 
Sent from my iPad using Tapatalk
Sent from my iPad using Tapatalk
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
| Karol82, daleko jest do Ciebie z Gdynii Redlowo albo od Akkusa ? | |
Dlatego zaproponowalem jemu tego founteka + ta wstege. Nie ma sensu od razu isc w hiend nie wiedzac w ogole czego mozna oczekiwac po dzwieku. Do tego trzeba zmierzac stopniowoalbo kwestie hi endu zostaw sobie na później jak już będziesz wiedział czego chcesz a na razie zbuduj coś tańszego.
A może ktoś wie co siedzi na górze XAVIAN XN 270 evo
i D2905-9800.
Fajne kolumienki.zobaczymy co z tego wyjdzie
A dlaczego seas a nie ss? Bo jakoś nie przekonuje mnie opis seasa że to najlepsze przetworniki w tym budżecieSEAS W18E001 + SEAS T25C003
Powiem szczerze, że nie słuchałem Excel. SS miałem kiedyś tylko kopułkę 9300- odpowiadało mi jej delikatne brzmienie. SS wydaje mi się za drogi w stosunku do jakości. Seas ma lepszy stosunek.lklukasz No tak racja przeoczyłem sorki![]()
A dlaczego seas a nie ss? Bo jakoś nie przekonuje mnie opis seasa że to najlepsze przetworniki w tym budżecie
Na nie upieram sie na wstege po prostu jest to propozycja równie dobrze moge zastosować kopułke.
Tak jak pisałem wczesniej interesuje mnie spokojne ale metaliczne brzmienie hmm takie które potrafi sie wyrwać ale przy głosnym słuchaniu nie meczy a niestety Kolumny Yamahy mecza i to okropnie.
Ahh wiedziałem że coś sie za tym kryje;PPA prawdę mówiąc to chciałem abyś je zrobił bo mógłbym Cię zaprosić na odsłuchy i porównać ze swoimi zamiennikami: Fountek FW168, NeoCD3.0![]()