• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

kolumny wolnostojace ok 1500zl

Reakcji
412
witam
mam bardzo pilna sprawę. poszukuje kolumn do pokoju ok 15-20mk muszą być nowe i muszą być firmowe - w grę nie wchodzi aktualnie diy a jest to na prezent. kolumny koniecznie wolnostojace. Mowa o czymś jakościowo dobrym i potrafiące dość głośno zagrać. Osoba dla której to ma być słucha heavy metal oraz nu metal

cena do dyspozycji ok 1500zl

skoro to nie ma byc do "lupanki" to tymbardziej stawialbym na STXy
za ta cene to raczej nic lepszego wieloglosnikowego nie znajdziesz

daniel69 napisał:
http://www.allegro.pl/ite...usic_lubin.html
słuchałem ich wczoraj w salonie denona... Zachwycony to nimi nie byłem... a już w ogóle jak pomyślałem co można za tą kasę zrobić :smile:

nie bede ukrywal ze liczy sie tez by kolumny nie byly szerokie, takie troche bardziej smukle jak podawalem ... prosze o szybka odpowiedz bo jak do jutra wieczor nie zostanie podjeta decyzja to ta dziewczyna dostanie na prezent yamahe pianocraft... (bo to ma byc prezent od ojca a on nie lubi zalatwiac wszystkiego na ostatnia chwile )

Za 1000zł możesz dostać na stronie sklepu tonsil premiumy na 2x gdn 13/50/9 myślę, że w tej kwocie bardzo dobry wybór albo tak jak Paweł. S typuję siesty. :lol:

[ Dodano: 2009-12-18, 17:19 ]
Pawel S. napisał:
skoro to nie ma byc do "lupanki" to tymbardziej stawialbym na STXy
za ta cene to raczej nic lepszego wieloglosnikowego nie znajdziesz

Paweł jesteś w stanie porównać Tonsile siesty lub premiumy właśnie z Stx fx-200 gdyż ich nei słysząłem i bardzo jestem ciekawy takiego porównania jak i opinii na temat tych Stx-ów. Gdyż zastanawiam się sam obecnie nad 2x 13/50/9 i morelu lub premiumach. Bo na 2x15/40/5 jeszcze nie ma żądnego schematu do zwrotek.

Powrót