• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Kolumny za małe pieniądze.

To se zbuduj coś z działu gotowych projektów, najlepiej podłogówkę na FGXie.

Czyli co? Nigdy nie miałem okazji posłuchać różnych kolumn, chcę mieć coś co będzie dla moich potrzeb najlepszą alternatywą.

Wybór padł na FX-300, nie wiem kiedy powstaną, ale jak je zrobię to zaprezentuję na forum. Temat uważam za zakończony DZIĘKUJĘ.

LuSzti nie chcę zkładać nowego wątku ale zainteresował mnie projekt z linku który podałeś w tym temacie do sklepu http://audiotransducers.com/pl
Kilka osób mówiło że masz w tym sklepie chody więc pytanie czy możesz załatwić taniej coś dla biednych skarabeuszy?

Kilka osób mówiło że masz w tym sklepie chody

Nie wiem skąd masz takie informacje. Kupuję w takich samych cenach a jak czegoś nie ma czekam tyle samo co inni.
Polecam ich sklep bo ma najniższe ceny. Nie jestem w żaden sposób związany z audiodrivers lub audiotransducers!

Mam jeszcze jedno pytanie czy FX-300, a Tonsil Samba 130 dzieli przepaść, czy Samby choć trochę im dorównują?

Powrót