niechce mi sie calosci czytac wiec napisze cos o moim telefonie czyli
krzyhoo9 napisał:
kupilem go bo nieoddali mi kasy na czas (mial byc 6300)
telefon jest ladny, elegancki, fajnie lezy w dloni ta gumowana obudowa (tyl i boki). klawisze sa duze, czytelne, tak samo wyswietlacz - w sam raz dla dziadkow

wyswietlacz ma mala rozdzielczosc i trzeba sie przyzwyczaic do patrzenia z daleka (z bliska cos oczy bola).
klawisze dosc ciezko chodza co dla jednych moze byc plusem a dla innych nie. duze klawisze sa wygodne ja ktos trzyma telefon w jednej recze a pisze druga - jak jestes przyzwyczajony do pisania kciukiem to po jednym SMSie potrafi juz bolec :/
mp3 - jest! odtwarzacz nawet calkiem fajny, z glosniczka da sie tego sluchac. jednak dolaczona do zestawu sluchawka (mono!!) to porazka - takie za 3-5zl z allegro grja lepiej :|
aparat - no moze sam zobacz
dzien

noc przy oswietleniu latarki LED (naklejki na samochodzie)

dzien w garazu (komis)
karta pamieci to wlasnie tanie micro SD (mam 1gb kingstone) i niemam z tym zadnych problemow. komunikacja z kompem tez bezproblemowa - od dolu jest zlacze na kabel USB taki sam jak np w aparatach canona (zadnych sterow nietrzeba)
bateria trzyma ok tygodnia (roboczego) jak normalnie z niego kozystam - tzn telefon i SMSy. jak zaczyna grac (w pamieci snake 3d oraz sudoku) lub sluchac mp3 to nawet potrafi w ciagu 1,5dnia sie rozladowac :lol:
tak wiec telefon jest fajny jako pierwszy telefon z bajerami