• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Kompletowanie sprzętu.

napisałem też do firmy zajmującej się montażem zwrotek pod projekt...
czy ty niepowazny jestes?
az tak trudno polutowac kilka drucikow wg schematu i zamocowac to fizycznie na kawalku deski?

1111111.jpg

zobacz jak "pieknie" wysmiewany killer montuje zwrotnice od dawna i jakos to sprzedaje!

nie musisz tego robic jak np ja

zwrotnicemx-140goradol.jpg

byle bys to zrobil SAM!
jak nie czujesz sie na silach to pomozemy ;)

dobra, dobra :D ma być DIY i będzie! w takim razie zacznę od zwrotek i pewnie niedługo zaczną się pytania z mojej str o dobór komponentów...szukałem też książek na temat elektroniki po polski w pdf'ach i nic dobrego nie znalazłem...znacie może jakąś "biblie" elektroników albo książkę którą każdy zapaleniec DIY powinien przerobić? szukanie na forach bywa uciążliwe i brak mi też elementarnej wiedzy z zakresu elektroniki a w przyszłości chce też złożyć malutką lampę :)

oj z elektronika nie jest tak latwo jak z kolumnami. tam jednak musisz zdobyc nudna podstawe teoretyczna zeby wiedziec co i jak...
lub lutowac wg schematu liczac na to ze sobie krzywdy nie zrobisz ;)

Powrót