możesz w skrócie powiedzieć jak to wygląda? Pilota od kondycjonera i tv mam, od teaca niestety nietak, gdyż ma funkcje uczenia się z oryginalnych pilotów
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
możesz w skrócie powiedzieć jak to wygląda? Pilota od kondycjonera i tv mam, od teaca niestety nietak, gdyż ma funkcje uczenia się z oryginalnych pilotów
morozaw, zainteresował mnie ten procek i5 3350P...
Muszę przemyśleć ten temat, ale chyba jednak zrezygnował bym z tego procka dla tych, które uwzględniłem wyżej
w porównaniu do 3350p dołozyłeś ok. 100zł do 900pkt. Za ~500zł (250zł w kieszeni) masz FX-6350 który jest na poziomie tego i5 4570 a znowu w jego budżecie masz X8 FX-8350 który ma 2tyś. pkt więcej.stawiam na i5 4570
Dwie kości pracujące w dualu to jeszcze raz taka przepustowość - 128bit szyna - większa wydajność.... (żeby się nie okazało później że RAM będziesz miał wolniejszy od SSD :razz: )Kupować dwie kości po 4gb czy jedną 8gb? W sumie jedna kość dawałaby większe możliwości rozbudowy (do np. 16gb), ale nie wiem...
E5300 wolfdale z 2,6 podkręciłem do 3,9 na boksowy z niewielkim podwyższeniem napięcia. ![]() | ![]() |
Nie na temat...
E5300 wolfdale z 2,6 podkręciłem do 3,9 na boksowy z niewielkim podwyższeniem napięcia.![]()
![]()