• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

[komputery] temat ogólny

Panowie,

zabrakło mi portów lan w routerze (oczywiście chodzi o kablowe gniazda RJ45) - czy podłączenie dodatkowego switcha pod jeden z portów w routerze rozwiąże problem ?

dzabij
Tak rozwiąże. Wszystko będzie śmigało, sam mam podłączone dwa switche pod jeden router wszystko jest ok.

Panowie próbuję zrobić pomiary ale nie mogę zrobić kalibracji. Czy ktoś z was robi to z win7, bo ja nie mogę dotrzeć do ustawień rejestratora dżwięku ?!

może nie ten wątek ale nie chciałem zakładać nowego.

Panowie, potrzebuje założyć własną stronę internetową.

Będzie tam tylko galeria zdjęć
Krótki opis o mnie
Kontakt

Nie wiem czy to możliwe ale nie chciałbym reklam

Bez pozycjonowania

Bez końcówek np. republika.pl ,

I aby było to proste w wykonaniu dla takiego laika jak ja

I najlepiej darmowe

Domenę moge wykupić a nawet muszęe póki jest jeszcze wolna z moją nazwą firmy.

Do czego mi to potrzebne???
Do tej pory zdjęcia trzymam na fmixie czy tam fotosiku
ale zdarzaj się klienci którym wysyłam galerie zdjęć i nie potrafią poruszać się np po fmixie.

Ostatnia edycja:
A ile by mnie to kosztowało gdybym musiał to komuś zlecić??
Nie chodzi mi o firmę tylko ktoś prywatnie by to zrobił , nie potrzebuję faktury na to.
Naprawdę jestem za cienki aby poradzić sobie samemu z tym.

Panowie, potrzebuje założyć własną stronę internetową.

Będzie tam tylko galeria zdjęć
Krótki opis o mnie
Kontakt

Nie chodzi mi o firmę tylko ktoś prywatnie by to zrobił , nie potrzebuję faktury na to.

Chyba licealista tyle weźmie

Nie sądzę żeby 2 strony plus galeria w jakimś darmowym CMS-ie i standardowym szablonie miały kosztować więcej.

Grafik też jest w cenie 300zł, który zrobi grafikę i pięknie potnie layout :)
Takie rzeczy tylko w erze

Ale w dalszym ciągu twierdze że wykonanie prostej strony wykonanej na CMS-ie, bez żadnych wodotrysków i udziwnień nie powinno kosztować więcej niż parę stówek.

- - - - - aktualizacja - - - - -

Jestem informatykiem z wykształcenia i chociaż zrobiłem kilkanaście stron WWW, nie pracuję w zawodzie więc nie jestem zainteresowany.

Ostatnia edycja:
Powrót