HOLLYWOOD - Tania imitacja sprzętu
HOLLYWOOD - Tania imitacja sprzętu
Ludzie, jak można pozytywnie się wypowiadać o HOLLYWOOD'zie?!
To nawet nie jest kiepski sprzęt, to jest zwykłe oszustwo i naciąganie, to powinno być ścigane z urzędu!
Ja doskonale rozumiem ludzi którzy nie mają kasy, a bardzo chcą "grać" (młodzi DJ'e), ale nie dajcie się oszukać, a potem sami się nie oszukujcie, że macie sprzęt OK.
Firmy które produkują pod markami typu hOLLYWOOD żerują na biednych napaleńcach. Sam się nabrałem kupując CD DJ hOOLYWOOD. Niby wszystko miał, niby grał i był tani, a nawet super taniutki. Ale co z tego, "LOOP" nigdy nie działał, zawsze było słychać przeskok pętli. Wpakowałem w niego dodatkową kasę: wymieniłem napędy, powymieniałem wtyki i złącza (marniejszych niż w hOOLLYWOOD to niema nawet w sprzęcie z hipermaretu) i to nic nie dało. Sprzęt przeskakiwał, trzeszczał i w ogóle. Narobiłem sobie wstydu na dwóch imprezech, straciłem renome u kilku klientów i szybciutko zainwestowałem w stare GEMINI (które nigdy mnie nie zawiodły i szybko zarobiły na PIONEERA :-D ). A swojego hOOLYWOOD'a sprzedałem za grosze i to człowiekowi którego bardzo nie lubię. Przysięgam, że koledze nie sprzedałbym hOOLYWOOD'a.
W dzisiejszych czasach elektronika jest tania i zaawansowana, nie sztka zrobić wzmacniacz który będzie grał, nawet dobrze. Ale kultura wykonania i dobre materiały muszą kosztować.
Włąściciele hOOLYWOOD'ów: Jak spojrzycie w oczy młodej parze na której weselu rozleci się wasz hOOLYWOOD? Nie oszukujcie się, to jest najgorszy kibel, który się rozleci jak tylko będzie miał okazję.