Raz że forum to nie miejsce na takie pogaduchy i powinny zostać już dawno wyrzucone.
Dwa, marian dostał tą paczkę i nie zauważył (odziwo) nic niepokojącego, skoro jak końcówki do niego doszły, spytałem się czy jest ok (bo nie widziałem na oczy tych końcówek, bo ich nie składałem a tylko "popchałem dalej") on powiedział ok, to wystawiłem gościowi komenta, a potem za pare dni odzew od mariana po tym jak bociek obejrzał końcówki że polutowane jest to katastrofalnie, przyznam racje, to jest katastrofa, ale na szczęście nie mojego dzieła.
bociek14, odniechciało mi się Ci nawet odpisywać. Po prostu wiem, bo sam sprawdziłem że to co piszesz, nie ma odzwierciedlenia w rzeczywistości, bo to jest nie zgodne z prawami fizyki i elektroniki. Chcesz, uważaj sobie jak chcesz, mam to głęboko z tyłu.
marian napisał:
Chlopcze 19-sto letni,Ty nawet nie wiesz do jakiej Ja szkoly chodzilem,napewno nie do elektronika,wiec przestan p.......
Dziadku w takim razie, to nie było do Ciebie a do boćka.
marian napisał:
Co do tematu Pana Membrana,napisalem ze takich gosci ktorzy robia innych w przyslowiowego (h...) znajdzie sie,nie wazne gdzie i jak daleko mieszkaja.
Z tego co wiem, zastraszanie ludzi, nadaje się pod śledztwo, a także pod sąd, a to że jeszcze ma miejsce na forum, bardzo dobrze o nim świadczy. Za takie coś powinien należeć się ban natychmiastowy...