• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

końcowka mocy E-Lektron amp-21000B Moc?

Reakcji
0
Witam posiadal ktoś końcowke tej firmy?, ten model ma 2x500w muzycznej w 4Ohm. Mi potrzeba końcowki do suba na stx 12.2.500 8ohm. Będzie dawała radę? Końcowka niby lepszej jakości jak te Hollywoody itd.
A i jeszcze jedno, czy można zmostkowac tu 2 kanały z odwrocona fazą na jednej stronie?

Ostatnia edycja:
Lepszej klasy to on nie jest. Końcówkę możesz zmostkować tylko musisz dodatkowy układ odwracania fazy na wejściu dać.

nie jest bo tak słyszałeś czy rzeczywiście miałeś styczność z tym sprzętem ? W subem powinien dawać rade co ? w domu to bedzie grało, bo nie chce mi sie robić holtona 400.... odkrecac gaina jakos szczegolnie nie będę. za 200 zł moge kupić ta końcoke . Brać?

Słyszeć to można różne rzeczy. Jest to tak samo bliźniacza konstrukcja jak te hollyeoody czy inne wschodnie wynalazki. Będzie to grało i możesz mostkować tylko że potrzebujesz dodatkowego układu odwracania fazy.

Ostatnia edycja:
Nie wydaje mi się żeby ten elmuz miał opcję mostkowania. A raczej na pewno nie ma. Poza tym jest on po mostku przyjmie 16 ohm

Nie na temat...

Pisales moze tego posta z TapaTalk?
Nie. Tapniety ze smartfona ale przez przegladarke :p
Adzik też myślę że sprzedawca w kulki poleciał...kanał od 8 ohm to pewnie jakiś monoblok.
Biere tego elektrona. Odwracacz fazy z kitu avt i bd latać. Dzięki

Powrót