• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Kondensator...tylko jaki.. ??

Reakcji
0
witam wszystkich... :smile:

Jestem posiadaczem Fiata Seicento . . :razz: mam w planach zakup wzmacniacza firmy BOSS

http://allegro.pl/item244250784_prawdziwe_monstrum_boss_3000w_d_klasa_.html

lecz czy warto.. ?

mam zakupione dwa glosniki Lanzar MAX PRO 124 jednocewkowe | obudowa w progresie |.. :mrgreen:

teraz chcialbym dopasowac do tego jakis kondensator...sporo czytam i czesto spotykam sie z pozytywnymi wypowiedziami na temat firmy DIETZ . . .nie weim czemu...ale nigdy nie widzialem niczego na temat kondensatorow innych firm jak Lanzar czy Pyle itp.( chcialbym wiedziec czemu na ich temat sie nic nie pisze | byc moze dlatego ze drogie| )

Czekam z niecierpliwoscia na wypowiedzi najbardziej doswiadczonych w tej sprawie :twisted:

Ps. jestem nowy .. :)

wzmak wyglada na naprawde potezny... choc firma niezbyt zaufana

co do kondow to jest gdzies przyklejony test pojemnosci kondow samochodowych - poszukaj

nie moge nci znalesc. . .pomozcie ludzie !!

na necie tez ciezko jest cos przeczytac. .

Help :cry:

ooo dzieki wielkie... :))

tylko ja nie wiem nawet gdzie co szukaC. :P

ale szukalem i tak.. :D

:)

Powrót