• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Kondensatory Nippon.

Status
Ten wątek został zamknięty.
Oczywiście atakujemy sklep zaraz jak tylko pojawią się kondensatory.
Do jutra roześlę dane do wpłat i bardzo proszę o zaktualizowanie listy/swoich potrzeb i o przelewy do piątku.
Ceny pozostają bez zmian.

UPDATE:)
Wysłałem do wszystkich zainteresowanych dane do przelewu.
Jeśli ktoś nie dostał,proszę o PW.

pozdrawiam

No i mamy 19-ty ;-) Nie wykupili nam tym razem ?

gi-wystarczy kliknąć na link w pierwszym poście i wszystko będziesz wiedział:)
Kondów jeszcze nie ma,co było do przewidzenia,miały się pojawić ok 19-tego,ale akurat wiemy jak się daty ułożyły,czyli będą prawdopodobnie po świętach..
Także,troszkę cierpliwości...

Zakup zrobiony-jutro sprzedawca dostanie przelew a w przyszłym tygodniu towar powinien być już u mnie,co do wysyłki do Was to zobaczymy,bo mamy przecież znów długi weekend.
Dziękuję wszystkim za cierpliwość.
Będę informował tutaj o losach :) naszych zabawek.

pozdrawiam

"Akcję" oczywiście możemy powtórzyć,wszystko zależy od opłacalności zakupu czyli ilości chętnych,

I dobra wiadomość.
Kondensatory dotarły,w poniedziałek zabierze przesyłki kurier a we wtorek są już u Was.
Proszę wszystkich z listy o aktualizację swoich adresów do wysyłki wraz z podaniem nr telefonu dla kuriera.
Wszystkie nadpłaty (same obejmy wyślę jednak PP) postaram się uregulować jak najszybciej.
Jeszcze raz dziękuję za cierpliwość i zaufanie.
Niech moc będzie z Wami !
Wkrótce klony zaatakują :)

Pozdrawiam.

O ile zostało coś nadpłaty u mnie to sobie głowy nie zawracaj "uregulowaniem" tylko kup browara czy coś ;-)

Dzięki :)

Ja bym sie pisał na 2 kondy po 100V i 22000uF

Może w tej chwili to nie jest odpowiedni moment,bo były ostatnio większe zakupy na forum ale jeśli będzie zapotrzebowanie i więcej sygnałów od chętnych,to nie widzę przeszkód..

I ważne !!!
Jeszcze raz apel do wszystkich,którzy jeszcze tego nie zrobili:

Proszę o podanie adresów do wysyłek i koniecznie jakiegokolwiek nr telefonu dla kuriera.
Na dane czekam do soboty jeśli ktoś tego nie zrobi-nie dostanie kondensatorów/obejm do czasu aż to uzupełni .
Najlepiej zrobić to na liście z 1 strony tematu.

Nasze zabawki:

Niestety z przyczyn ode mnie niezależnych ,nie udało mi się nadać wszystkich przesyłek,ale najpóźniej do wtorku to zrobię-zabieram je w teren:).
Same obejmy wysyłam jutro pocztą i zwracam różnicę w opłatach.
I nie pamiętam czy tak było ostatnio,ale nie dostaliśmy śrub do obejm,także nie pytajcie o nie i dobrze przeglądajcie paczki .
Jeśli czegoś nie dopatrzyłem lub pomyliłem to z góry przepraszam i proszę o PW jak i info o tym ,że wszystko dotarło całe...

Pozdrawiam.

Ostatnia edycja:
Dotarły ... Osz w morde O_o

v9k7gfzwyqu4s3r8zgvw_1399379435.jpg

O_o

Ostatnia edycja:
Status
Ten wątek został zamknięty.
Powrót