• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Konsekwencje ataku na diyaudio.pl

• Autor wątku Autor wątku Q
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Quester, przy wejściu w temat: ,,zasilanie symasyma- oniżąnie napięcia" wyskakuje mi błąd: Fatal error: Call to undefined function: test_bbcode() in /home/diyaudio/public_html/includes/bbcode.php on line 438

csbiczek napisał:
Quester, przy wejściu w temat: ,,zasilanie symasyma- oniżąnie napięcia" wyskakuje mi błąd: Fatal error: Call to undefined function: test_bbcode() in /home/diyaudio/public_html/includes/bbcode.php on line 438
Mam to samo.

Temat: ,, GDN 30/120 dobry wybór ?? jaki tani wzmacniacz??" też nie działa i wyskakuje taki błąd:
Fatal error: Call to undefined function: test_bbcode() in /home/diyaudio/public_html/includes/bbcode.php on line 438
Mieliśmy informować o błędach :wink: Wiem że Quester pracuje nad tym i chwała mu za to :wink:

pegelmesser, a mi nie :neutral: taki błąd mi wyskakuje: Fatal error: Call to undefined function: test_bbcode() in /home/diyaudio/public_html/includes/bbcode.php on line 438

Niestety "opinie o sklepach"

Fatal error: Call to undefined function: test_bbcode() in /home/diyaudio/public_html/includes/bbcode.php on line 438

Mi nie działa wątek allegro speszył ałard wyskakuje błąd

no i kolejny temat nie dziala - pokaz sie...
Quester, wydaje mi sie ze to jest zwiazane z funkcjami moderow. w tym przypadku uzylem [ moder ] a w innych tematach chcialem dodac komentarz rowniez z taka funkcja i tez odrazu sie zawiesil

az zalolze nowy temat i to sprawdze :D

[ Dodano: 2009-04-25, 13:07 ]
no i mialem racje :P
funkcja moder psuje kod :P

Na stronie głównej nie działa Artykuł "Jak działa głośnik" włącza się strona główna :)
Przydały by się artykuły z audiomanii :) np tabela tłumików ;) jak coś to mam to na dysku jako stronka :) Pozdrawiam

Powrót