• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Konsekwencje ataku na diyaudio.pl

• Autor wątku Autor wątku Q
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
No u mnie już nie ma bo też wrzuciłem sobie ABP i 2 filtry, minuta roboty i spokój :mrgreen:

Nie wiedziałem gdzie umieścić moją "wypowiedź",więc umieszczam ją tutaj.

Zaraz mnie k...... weźmie przez te reklamy.

dokladnie... non stop po prawej wyskakuje ta pieprzona reklama i nie moge jej zablokowac w operze, co otworze temat itp jebs,reklama...

A jak ją schowasz to strona przewija się całkiem do góry....no ja pie...... nie wytrzymam

Jakie reklamy?
Czasem sie pojawi tylko okienko z fleszem ale kwadratowe i posrodku i wedrujace jeszcze w dół...

pegelmesser, bardzo mozliwe. ja nic nie mam a uzywam IE
ty uzywasz liska i tez nie masz - wiec przyczyna musi byc gdzie indziej

konradzik88, SUPER! juz spokoj :) w operze > narzedzia>zaawansowane>zablokowana zawartosc>dodaj > s1.hit.stat.pl

Dzieki wielkie.

Ze względu na uciążliwość reklam emitowanych przez darmowe statystyki stat24 skrypty statystyk zostały odinstalowane. Mam nadzieję, że to podniesie komfort korzystania z naszego serwisu.
Przepraszam wszystkich Userów za tę kilkutygodniową niedogodność, niemniej nie mogłem przewidzieć, że stat24 tak bardzo zejdzie na psy i będzie emitować te reklamy bez przerwy.
Obecnie wszelkie statystyki będą zbierane przez nieuciążliwy mechanizm zainstalowany na naszym serwerze - nie powinniście odczuwać jego obecności :)

Powrót