hmmm, to to nie były sponsorowane reklamy?
typu za kliknięcie z tej strony w reklamę dostawałeś Quester kase na server?
typu za kliknięcie z tej strony w reklamę dostawałeś Quester kase na server?
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Quester napisał:Ze względu na uciążliwość reklam emitowanych przez darmowe statystyki stat24 skrypty statystyk zostały odinstalowane. Mam nadzieję, że to podniesie komfort korzystania z naszego serwisu.
Przepraszam wszystkich Userów za tę kilkutygodniową niedogodność, niemniej nie mogłem przewidzieć, że stat24 tak bardzo zejdzie na psy i będzie emitować te reklamy bez przerwy.
Obecnie wszelkie statystyki będą zbierane przez nieuciążliwy mechanizm zainstalowany na naszym serwerze - nie powinniście odczuwać jego obecności![]()
Quester napisał:El_liero ano nie. Reklamy za które dostaję kasę pojawiają się tylko niezalogowanym Userom.
Mimo wszystko doceniam gest - dziękujęEl_liero napisał:a ja zawsze (jako zalogowany) klikałem we wszystko co wyskakiwało, chcąc dofinansowywać forum
po co komuś narzucać ile ma płacić, przez to forum może stracić popularność bo będzie płatne... Lepiej podać jakieś konto na które mają być DOWOLNE wpłaty :wink:pegelmesser napisał:Oplaty proponuje w zaleznosci od ilosci postow - 1 post = 1gr /rok.
:neutral:pegelmesser napisał:Oplaty proponuje w zaleznosci od ilosci postow - 1 post = 1gr /rok.
A plan by nie wypalił i będzie trzeba zwracać pieniądze userom tym którzy je wpłacili. Z drugiej strony...pegelmesser napisał:Juz dawno Q powinien podac numer konta.
(cytat z innego tematu)Quester napisał:Jeśli zrzutka się powiedzie i pieniędzy będzie nadmiar to resztę kwoty można spożytkować kupując jakiś "akustyczny przedmiot" i rozpisując nań konkurs wśród ofiarodawców
Po co? Żeby podzielić forumowiczów na tych "biedniejszych" i "bogatszych"?pegelmesser napisał:Oczywiscie zrobic liste kto najwiecej wplacił.
No tak, może od razu konto premium jak na elektrodzie, czy gwiazdki na fotce :lol:wafer napisał:albo stawiać gwiazdki lub inne znaczki, np dolara przy nicku
Ale w te reklamy trzeba klikać, żeby nabijało licznik (jedno IP, jedno wejście na dobę?)?Quester napisał:Podejrzewam, że zysk ten wzrósłby co najmniej 3-krotnie
Tak. Każde kliknięcie to kasa dla serwisu, z tym że nie ma jakiegoś ograniczenia co do ilości kliknięć z danego IP. Problem jednak polega na tym, że w regulaminie reklam google'a jest punkt mówiący o tym, że nie wolno mi namawiać do klikania. To taki sprytny punkt, który zapewnia właścicielowi google'a wręcz dowolną możliwość odmowy wypłaty pod pretekstem namowy do klikania - szczególnie łatwo to uczynić jeśli reklamy pojawiają się na forum dyskusyjnymluke666 napisał:Ale w te reklamy trzeba klikać, żeby nabijało licznik (jedno IP, jedno wejście na dobę?)?