• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Konstrukcje na forum

• Autor wątku Autor wątku js
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia

js

Reakcji
0
Pomysł jest następujący: na forum będzie dział konstrukcje, gdzie każdy będzie mógł pokazać i opisać co zrobił.

Poniżej można będzie pisać komentarze, albo i nie. To zależy od Was.

Na stronie głównej będzie osobne menu z : subwoofery, kolumny itp.

jestem za mam nadzieje ze moderatorzy beda mogli miec prawo chodzi troche moderowania tego forum
a mzoe by bylo jinaczej ze autor konstrukcje przesylał by np do kogos z moderatorow, admina a ten po sprawdzeniu wrzucał by to na forum do specjalnego dzialu zawsze było by bezpieczniej i chyba lepiej ale to tylko pomysl
updaty beda na pewno czestsze ja siem oge czegos takiego podjac i tak prawie caly dzien jestem dostepny

Re: Konstrukcje na forum

js napisał:
Na stronie głównej będzie osobne menu z : subwoofery, kolumny itp.

Czyli jak,najpierw będą na forum a potem na stronie-jeżeli tak to jajestem ZA
Ale konstrukcje powinny być na stronie-to jakby wizytówka strony i tego co ona zawiera.

Jezeli potrzebujecie jakąś osobe to jestem chetny do prowadzenia, nadzorowania i opieki tego działu.

Powrót