jaromas napisał:
cursor żeby Ci ktoś zrobił podobny numer wtedy zrozumiesz, nie chce mi się bić już piany,
takero jest dla mnie oszustem i nie jest to obelga tylko faktyczny stan - skoro był w stanie komuś wysłać paczkę w ostatnim czasie. A zresztą widze że ma tu swoich obrońców więc szkoda słów i nerwów...
Nie na temat...
| jest to post zastępczy wcześniej był ostrzejszy w stosunku do cursora ale ochłonąłem | |
Ja to wszystko rozumiem. Nie zamierzam go bronić. Z resztą sam w poprzednim poście napisałem, że jak dla mnie to na chwilę obecną wygląda na oszustwo(dokładniej mówiąc wyłudzenie, mając maile, archiwum gadu itp. bez problemu możesz iść na policję).
Odniosłem się do tego fragmentu wypowiedzi:
tego by tylko brakowało żebym przejmował się zdrowiem oszusta...
W pełni rozumiem zdenerwowanie, ale tego typu wypowiedzi źle świadczą o osobie, która takie rzeczy napisała.
Nie jest to pierwszy numer Takero, ale nie wiesz czy tym razem rzeczywiście mu się coś nie stało.
Na innym forum w zeszłym roku pewna osoba zniknęła na ok. pół roku czasu(on z tego co wiem, nie miał nie załatwionych interesów), ponieważ wylądowała w szpitalu. Dlatego czasem lepiej darować sobie takie wypowiedzi jak twoja.
Nie zamierzam nikogo bronić, niezależnie czy to były moderator czy dobry kumpel.
Oszustwo zawsze będzie oszustwem.
To na tyle z OT
BTW, pytanie do admina. Dlaczego mieliby być na forum równi i równiejsi? Ostatnio user oszukał parę osób, sprawą zajęła się policja, a sam oszust został zbanowany. Dlaczego w tym przypadku miałoby być inaczej?