• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Konto osobiste, jaki bank?

Reakcji
0
Mam konto w mBanku ale naliczają coraz więcej opłat :/ Jaki bank możecie polecić? Najbardziej zależy mi na darmowych przelewach i wypłatach z bankomatu.

A to chyba, ze. Ja mam ekonto od wielu lat i przelewy sa za darmo. Wyplaty z bankomatow bezplatne tylko w okreslonych punktach. Trzeba bulic 5zl miesiecznie za darmowe wyplaty z kazdego bankomatu.

Ja mam w millenium, mam wszystko za darmo warunek wpłata co miesiąc 1kzł i jedno użycie karty ;)
Tylko nie pamiętam czy to była że tak powiem promocja czy jest aktualne.

Ing zero opłat poza wpłatami gotówkowymi od lat, najlepszy bank choć nie wiem jakie warunki dają teraz.

BZWBK - Konto godne polecenia , 5zł miesięcznie za kartę - masz wypłaty z wszystkich bankomatów za free i konto za free

dawny alior sync czyli t-mobile obecnie. 0zł za wszystko(karta, przelewy wyplaty w calej pl), 5ekspresowych przelewow co msc za free i kilka innych detali. Do nie dawna byl mbank ale od jakiegos czasu sciagali za karte po kilka zl/msc

dawny alior sync czyli t-mobile obecnie. 0zł za wszystko
Czyli chyba jeszcze lepiej niż ing, w ing jeśli zrobisz mniej niż za 200zł transakcji miesięcznie płacisz 2 zł za kartę.
Reszta free, największa zaleta to darmowe wszystkie bankomaty. Śmiać mi się chce jak ktoś potrzebuje kasę i szuka swojego bankomatu bo go kasują za wypłatę..

No masz rację, kiedyś w pko bp kasowali mnie 5zł za wypłatę 100zł. W mordę to było 5% za nic..

dawny alior sync czyli t-mobile obecnie
Złożyłem wniosek i dopiero na sam koniec napisali, że wszystko jest darmowe ale za każdy sms który dostaniemy z banku, przy przelewach itp., zapłacimy 0,30zł.... Czyli podsumowując dla mnie najdroższa opcja.
ING tak samo jak mBank, każą płacić za kartę jeżeli nie przekroczymy 200zł.

Że niby jaki sms? Hasło sms do przelewu np? Mnie nic nie kasują albo o czymś nie wiem

Powrót