Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
ja mam za 80zł do pełna300 zł (jeden bak paliwa)
Jak masz mniej niż 30 lat to polecam BZ WBK, konto, karta darmowe, przelewy pierwsze 5 tez za darmo ale masz koszyk z którego można wysłać kilka na jeden kod. Bankomaty WBK i Euronet za darmo.
konto<30 zostało wycofane z oferty
To się płaci przez PayPal, zawsze mają lepszy kurs niż w bankachjedynie zlodziejskie kursy przewalutowan ale to chyba wszedzie![]()
Tylko do tego samego banku, i na konta na które już robiłeś przelew (wcześniej potwierdzony smsem). Jak płacę po raz któryś za mieszkanie na ten sam numer konta nie muszę tego potwierdzać, jak konto np. urzędu skarbowego też nie bo mają go w bazie. Jak zapodasz konto z niczym nie skojarzone nawet na 30zł to sms cię czeka..nie zawsze trzeba potwierdzać smsem gdy robimy przelew
smsy nie przychodza pewnie tylko dla wczesenij zrealizowanych przelewow na dany nr konta, w innych bankach jak zdefiniujesz stalego odbiorce to nie masz sms..Ludzie piszą, że robią przelewy na różne konta i nie dostają smsów z potwierdzeniem.
Bym założył te konto w ING ale się tego boję, że ktoś mnie po prostu okradnie.
Załapać keylogera nie jest trudno. Teoretycznie bank ponosi odpowiedzialność za błędy systemu ale tylko wtedy kiedy użytkownik będzie przestrzegał zasad bezpieczeństwa.
Widzę to tak: nie miał Pan ostatnich baz danych antywirusa i jest to niedopełnienie zasad bezpieczeństwa. Bądź przyczepią się, że antywirus był freewareowy, a nie płatny.