Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.
Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo. Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z alternatywnej przeglądarki.
stary ty wogole nie sluchasz... po pierwsZe spojrz na propozycje yoshiego... po drugie zalezy to od tego jaka opcje wysokotonowego wybierzesz dzizas patrz na to co sie pisze...
DT100 i chyba tylko DT100 bo ARV wg. mnie za słaba do ARN a GDWK11/100 to chybony cel bo jak do matowego midibasa dawać ostrą ja żylete kopółke ?? więc chyba tylko DT100
no te co sa po 99pln za pare...vifa D19...
ps jestes w goracej wodzie kompany jak bys nie mogl poczekac pare michow dozbierac kasy i zrobic sobie calkiem fajne kolumienki na np. dt100
no to faktycznie z ciebie dj (chyba przygluchy ale mnejsza ztym...) a 100 pln za kopulke to bez przesady...to jeszcze nie obsesja... i bedzie lepsza od tonsila przynajmniej ma powtarzalne parametry...
Może to dlatego iż niesłyszałem nic poza estradowymi Beymami. Ale nie 200zł na kopułki. Do takich małych kolumn. Możecie zrozumie Chwilowo brak funduszy a jak nawet bedą to zawsze coś innego np basy VIFY.
100zl za sz-t jak na kopulke to nie jest az tak wiele szczegolnie kiedy robisz dwodrozna konstrukcje gdzie musisz kopulke nisko ciac... ja polecam DT100 do tej konstrukcji (bedzie to jakies 200zl za 2sz-t) i to wcale nie jest obsesja
niby zawsze to VIFA porzadna firma nie slyszalem tych kopulek ale moga one w miare ladnie zagrac i z pewnoscia lepiej niz ARV (tak mi sie wydaje) (wazna tu bedzie zwrotnica)
Ta strona używa plików cookies, aby pomóc personalizować i dopasować treści do Twoich potrzeb. Cookies pozwalają też pozostać zalogowanym, jeśli zdecydujesz się zarejestrować.
Kontynuując przeglądanie tej strony wyrażasz zgodę na używanie tych plików.