• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

KOSZULKA Z LOGO DIYAUDIO.PL - NOWE MOŻLIWOŚCI !

KOSZULKA Z LOGO DIYAUDIO.PL - NOWE MOŻLIWOŚCI !

• Tak

Głosów: 0 0.0%
  • Nie

Głosów: 0 0.0%

• Łącznie głosujących
    0
Sorki Panowie zapomniałem o tym zamówieniu zupelnie.... :roll: juz robie przelew!

No jeśli wypadłem Trudno... napisze do Maxiego, moze sie jeszcze coś z tym da zrobić.

dolphin123 napisał:
jesli wczoraj poszlo zamowienie, chetnych znamy nie od dzisiaj, to nie mozna bylo domowic jednej koszulki wiecej ? taka troche patologia... :roll: :wink:
domówić to nie problem, nawet niekoniecznie tam, aby wzór był, a jest. Chodziło o to że jeśli ktoś zrezygnuje, co jest częstym zjawiskiem przy zbiorowych zamówieniach , to żeby koszulka znalazła swoje miejsce. Nie pierwszy i nie ostatni raz taką "imprezę" organizujemy :) Wyluzuj.

Maxi, czyli masz juz cala kase? w takim razie na pierwsze zajecia na studiach pojdziemy w koszulkach? :D

Od takero juz doszlo, zibi mi napisal ze tez wplacil, to lada chwila powinienem miec komplet :P

[ Dodano: 2008-09-12, 14:45 ]
aha, jeszcze pytanie o kolor w nadruku
to pomarancz czy brąz?
są jakies wytyczne co do kolorow, czy mamy "tak na oko" z ekranu dobrać?

Poprostu nie wpłaciłem bo zapomniałem ze zamówiłem koszulkę a wpłaciłem wczoraj wieczorem wiec pewnie dzis ma:P

A co do poczty to działa idealnie:P

nie będzie pewnie pasowało - oni produkują w 256k. A to jest kolor z poza tej palety ;)

Powiedz żeby był jak najbardziej zbliżony, najlepiej w odchyle do pomarańczowego.

Mi to w sumie obojętne, byle by koszulki były na 24 u mnie ;)

Ten kolor o którym mówi cudny to #cc9900

ew. ten nad pierwszym szarym od lewej strony to #ff9900

mnie to tez obojetne ale bardziej podpasowal mi czwarty w prawo od zaznaczonego - bardziej pomaranczowy al jeszcze nie taki jaskrawy

dobra decydujcie się na jakiś kolor bo ja chce na pierwsze zajęcia w nowej koszulce iść

trzeba się pochwalić nie :twisted:

Powrót