• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

KOSZULKA Z LOGO DIYAUDIO.PL - NOWE MOŻLIWOŚCI !

KOSZULKA Z LOGO DIYAUDIO.PL - NOWE MOŻLIWOŚCI !

• Tak

Głosów: 0 0.0%
  • Nie

Głosów: 0 0.0%

• Łącznie głosujących
    0
Ja też nie mam :(

[ Dodano: 2008-10-29, 21:55 ]
Ja też nie mam :( Kurczę bart210, już chyba tylko we dwóch zostaliśmy... Maxi, czy mógłbyś mi na PW wysłać dane na które wysłałeś paczkę dla mnie? Bo to kurczę wkurzające jest :( Wiem że to nie twoja wina... Co nie zmienia faktu że mi się to mało podoba.. Jutro jeszcze raz przejdę się na pocztę...

melisław napisał:
Maxi, czy mógłbyś mi na PW wysłać dane na które wysłałeś paczkę dla mnie?
Niestety z tym bedzie teraz problem, bo dane mialem w archiwum gg i przepisywalem od razu na koperte, a w niedziele robilem formata i wszystko poszlo....

melisław, niestety u mnie nadal pusto.
Pytanie do tych co otrzymali. U nas ostatnio wymienili skrzynki na "unijne". Z tego co zauważyłem to nie ma szans żeby zmieścić tam jakąś grubszą kopertę. Jak to jest więc z koszulkami? Listonosz jakoś ją wepchał, czy zostawił awizo?

U mnie na jeden dzień przyszedł nowy listonosz. Koszulkę w rozdartej kopercie zostawił pod progiem!!! Całe szczęście ze już wrócił „stary” listonosz.

polecone listonosz dorecza osobiscie. jak niema nikogo w domu to powinien awizo zostawic. no chyba ze na poczcie wyraziles pisemna zgode na zostawianie takiej paczki w skrzynce.
mi tak 2x zostawili przesylke. nie radze tego podpisywac jak ktos mieszka w blokach - ja wyciagam listy z unijnych skrzynek bez klucza! poprostu pol dloni mi sie miesci w otworze :P

Dalej nic nie przyszło i chyba już nie przyjdzie. A tak się cieszyłem, że będę miał fajną koszulkę :cry:

bart210, nie wiem co Ci napisac... :/ kurde wszystkie koszulki byly rowno zapakowane i szly w 3 "turach"... nie mam pojecia czemu do Ciebie nie doszla:/

Pawel S. napisał:
poczta. zglos reklamacje - moze jakims cudem sie znajdzie
Tak tylko ze przy liscie poleconym nie masz nic, jak paczke wysylasz to chociaz druczek dostajesz...
Jeszcze ktos nie ma koszulki oprocz barta i melislawa?

Powrót