• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

KOSZULKA Z LOGO DIYAUDIO.PL - NOWE MOŻLIWOŚCI !

KOSZULKA Z LOGO DIYAUDIO.PL - NOWE MOŻLIWOŚCI !

• Tak

Głosów: 0 0.0%
  • Nie

Głosów: 0 0.0%

• Łącznie głosujących
    0
Jak byłem 2 tygodnie temu na poczcie to kobita powiedziała, że w przypadku listów zwykłych (nie poleconych) reklamacji nie rozpatrują.

[ Dodano: 2008-11-04, 10:24 ]
Maxi, a w której turze wysłałeś do mnie i melisława?

Pawel S. napisał:
przy poleconym masz karteczke. przy zwyklym niemasz nic. a z tego co chlopaki pisali to wyslales zwyklym
Koszulki byly wysylane listem priorytetowym, nie zadnym poleconym.
Zaraz przy skladaniu zamowienia na koszulki byla podana kwota wysylki za list priorytetowy.
Maxi, a w której turze wysłałeś do mnie i melisława?
W ostatniej. W tym samym czasie wysylalem do piku, yoshiego i do paru jeszcze osob...

Przesyłka przepadła na dobre. Nigdy więcej listów zwykłych niepoleconych!
A jeszcze te ch.je stękają, że mają za mało pieniędzy. Złodzieje!!!

[ Dodano: 2008-11-06, 17:59 ]
Maxi, czy możesz napisać z jakiej placówki wysyłałeś (adres)?
Napiszę do nich maila. Ciekawe co odpiszą.

bart210 napisał:
Przesyłka przepadła na dobre. Nigdy więcej listów zwykłych niepoleconych!
A jeszcze te ch.je stękają, że mają za mało pieniędzy. Złodzieje!!!
:sad:
"Poczta Polska" Urząd Pocztowy Chojnice 4
Młodzieżowa 35
Chojnice
52 397 39 47

Może jakaś pani z poczty była ciekawa co jest w środku i jej się tak spodobało że wzięła sobie przesyłkę moją i barta :twisted: Ja też już straciłem nadzieję że to dostanę... Kurdę, tylko kasa w plecy, a audioshow już jutro... :sad:

Moja koszulka dotychczas była prana tylko raz ^^ - nie chodzę w niej ... zima :P i po pierwszym praniu widać, że kolory wyblakły .. W ogóle się przyniszczył nadruk, ale nie aż tak bardzo ...

ja mam 4 z czego tylk 3 sa uzywane. uzywam wcale nie az tak czesto... widze ze jednak za rok trzeba bedzie nowe zrobic :|

Nie wiem co Wy robicie z tymi koszulkami... ja noszę swoje prawie non stop i nic się nie dzieje (prałem je już ponad 20 razy). Może pierzecie w zbyt wysokiej temp. ? Ja piorę w 30st. (za radą Aishy, która jest specjalistką w temacie odzieży, tkanin i dzianin - wierzcie mi) i nie wrzucam razem z nimi do bębna nic co miałoby ostre części (metalowe guziki, ekspresy itp) - dzięki temu koszulki wyglądają (po uprasowaniu) jak nowe :)

ja dodam do siebie że jeżeli nie była niczym wybrudzona coś nie kapneło czy coś podobnego dobrze wywrócić na lewą strone a i w wypadku czarnych albo ciemnych koszulek radze dawać zamiast proszku do prania płyn do czarnych czarnych ubrań, naprawde pomaga :) a reszta tak jak pisał Quester :mrgreen:

koszulki piore w 30-40 stopniach (to zalezy jak bardoz ubrudzone bo zmieniam program). piore tylko koszluki i ewentualnie jakas bluza wiec metalowych guzikow lub zamkow nie bylo...
Warg napisał:
w wypadku czarnych albo ciemnych koszulek radze dawać zamiast proszku do prania płyn do czarnych czarnych ubrań, naprawde pomaga
do bialych tez - teraz brat sie chwalil ze cos nowego przetestowal i bardzo dobrze dziala

jako ze zblizaja sie wakacje a grupowe zamowienia sa dosc licznie obstawione to moze i znalezliby sie chetni na koszulki DIYaudio? :D

jakby znalazla sie odpowiednia ilosc chetnych to moznaby cos zorgaznizowac. jak nie to za rok - wtedy napewno sam kupie znowu troche koszulek ;)

Można by zrobić jakieś małe zamówienie :P
Sam bym wziął jakąś biała teraz ;)

Powrót