• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Koszulki DIYaudio.pl 2017

Status
Ten wątek został zamknięty.
poszlo zamowienie na 80 koszulek + 2 bluzy ;)

do czasu otrzymania przesylki (pewnie jakis tydzien) prosze dopisywac sie w postach.
jak dostane juz koszulki to nadmiar bedzie dostepny nieco drozej ;)

Kurrr. Poszedłem na urlop i się nie załapałem trzeci rok z rzędu. Jeśli ci zostanie sztuka, to wezmę L dowolny kolor. Dopisywać się jeszcze do zamówienia, czy jak?

1x czarny lub bialy L

zamowilem wiecej!

ale zeby nie mieszac z lista to juz ja zamknalem ;)

smialo dopisz sie w temacie

ale przeczytales ze rozmiarowka zawyzona? zamowilem 5szt M czarnych
L i XL po 2szt wiecej

Przeczytałem. Normalnie kupuje XL-ki. To biorę L-kę. Nie zgubisz ;) i weźmiesz mi na AS? Przelew oczywiście wcześniej żebyś nie miał zamrożonej gotówki.

Witam. Przepraszam za spóźnienie. Jeśli można to dla mnie jedna o rozm. M.

1x biala M

no wiec tak

koszulki sa fajne ;)

farba bardzo dobra. taka jakby gumowa. nie bedzie wiec pekala i sie rozciagnie razem z koszulka ;)

niestety nie jest idealnie :/
pomaranczowy wyszedl strasznie dziwny :/ na poczatku mi to przeszkadzalo, z czasem juz mniej

nadruki nie sa idealne :/

kazde logo z przodu ma uszkodzone U. czyli zle wykonali forme i to olali! :/

plamy i niedokladne pokrycie

a teraz zagadka

czy to koszulka jest krzywo czy to logo jest krzywe? :D

niestety kilkanascie koszulek wraca na reklamacje :(

bluzy tez nie sa idealne. nadruk jakby bledszy i rozlewa sie :/

dopiero je posortowalem i odrzucilem buble
jutro zapakuje i dam znac kto bedzie musial poczekac

Jak dla mnie to tragedia! Owszem nie wymagam by to wyglądało idealnie, ale wiem na co stać firmy które się tym zajmują i zrobiły by to lepiej. Przecież logo jest proste.

To "U" można olać, prawie nie widać.
Po za tym po kilku praniach każda literka może tak wyglądać (a może nie... oby).

Lekkie krzywizny też by przeszły, na ciele i tak koszulka nie będzie prosto leżeć aby ktoś zauważył że lekko jest coś krzywo... no ale to już zależy jak jest krzywo.

Natomiast plamy to już inna sprawa, mogli w ogóle tych koszulek nie przysyłać tylko od razu robić nowe.
Ale widzę że z koszulkami tak to już jest, zwłaszcza tanimi.
Zrobiłem zamówienie w jednym sklepie internetowym na koszulki fruta.
Jedną koszulkę przysłali mi rozmiar L, a ja zamówiłem M.
Napisałem do nich... w odpowiedzi dostałem info że przysłali rozmiar L bo już nie było M-ek :sleep:
Jawne olanie klienta - zamiast zadzwonić, napisać... wyślijmy mu rozmiar większą, może nie złoży reklamacji.

biale XXL wracaja do poprawek

jezeli panowie habelj i Zuku nie chca czekac to prosze o kontakt na PW. pokaze jakie to buble sa. moze zaakceptujecie takie
2 czarne S-ki tez wracaja na reklamacje :(

Status
Ten wątek został zamknięty.
Powrót