• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Koszulki DIYaudio.pl 2017

Status
Ten wątek został zamknięty.
Otrzymałem koszulki. Nic się nie potłukło, są całe. Ale faktycznie rozmiar zawyżony. Ten kto kupił większą na wszelki wypadek, może się zdziwić.
Co do logo z przodu to moim zdaniem powinno być większe i to znacznie. Pomarańczowy jak i sam kolor loga jest dobry. Na zdjęciu wyszedł gorzej.

Co do logo z przodu to moim zdaniem powinno być większe i to znacznie.
to twoje pierwsze koszulki forumowe? czy juz miales jakies? bo wydaje mi sie ze ciagle podobne rozmiary

panowie co zamawiali poczta polska. prosze sie uzbroic w cierpliwosc. poczte mam jedynie do godz 18 i kolejny dzien nie moge sie wyrobic zeby wyslac Wasze paczki :( (pracuje do 17, czasami nieco dluzej)

czyli to pierwsza taka uwaga ze powinno byc wieksze? masz jakies przyklady z duzym logo z przodu?
mi stomatolog zwrocil uwage na to male logo i zagadal :p

Potwierdzam odebranie paczki.
Faktycznie koszulki duże :biggrin:
Chcę zobaczyć Pawła074 w M-ce :D

Szkoda że nie są chociaż ciut "slim".

Ostatnia edycja:
Damn, te koszulki nie oddychaja. Kleja sie mi do Ciala ;)
Jak worek na ciele.

Na zime zostawie.

To biorę jedną koszulkę XL czarny kolor i jedną bluzę XL czarną. Podlicz mnie za wszystko oczywiście z przesyłką paczkomatem i wysyłam Ci kasę na konto.

Status
Ten wątek został zamknięty.
Powrót