• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Koszulki DIYaudio.pl - NOWE ZAMOWIENIE!

Status
Ten wątek został zamknięty.
Jak coś zostanie to również z chęcią przygarnę jedną sztukę, z tych mniejszych, najlepiej L :)

tak, mam
ale ciagle brak czasu i sil zeby to zapakowac

zdazylem jedynie bluze wyciagnac z kartona. warto bylo doplacic bo jest lepsza niz fruit
ale koszulek adlera jeszcze nie wykopalem - pewnie na samym dole sa :/

za kazdym razem jak chce sie za to zabrac, to odstrasza mnie reczne pisanie adresow na 20 kopertach... a pozniej to samo na 20 potwierdzeniach nadania... :???:
jednak drukarka to cos przydatnego :/

Może trzeba było to zrobić zamiast rozkręcania roweru, panie kolego. Podejście typu: "Nie mam czasu" organizatora zbiorowego zamówienia jest trochę nie w porządku. Bez urazy.

zabralem sie za koszulki...
chcialem porownac rozmiarowki tych XXXL adlera...
na jednej nadruk jest krzywo :/
teraz bede przegladal wszsytkie koszulki w poszukiwaniu bubli :(

ale bubli narobili!
nadruki na roznej wysokosci!
krzywo!
na bialych ledwo pokryte farba!

sortuje to i odsylam na reklamacje :/

widac wyraznie ze 2 osoby to robily
jedne maja nadruki na odpowienim miejscu
drugie maja duzo wyzej (prawie na samej gorze)
jutro poprzegladam je dokladniej i zobacze ile do odeslania

Chyba już nikomu się nie śpieszy (chociaż nowa koszulka na święta była by git ;) ), ale tym razem baboli nie popuszczaj, niech robią nowe, takie jakie być powinny.

Też myślę że koszulki. Ale faktycznie nie spieszy się. Marian, na kolację wigilijną zamierzasz się w koszulkę firmową ubrać?

na cale zamowienie mam 15 dobrych koszulek!!!!
wiec teraz pytanie czy odsylac im cale zamowienie czy tylko buble...

te dobre koszulki tez nie sa idealne - troche malo farby, ale rownomiernie brakuje wiec jeszcze przejda
pozniej dam zdjecia tych bubli

No, wklej zdjęcia bubli i tych dobrych, potem się zdecyduje.

hgbk3gpbsz06gxtqhqwp_1416756239.jpg

zdjecie zrobione pod swiatlo, ale i normalnie widac braki farby - tylko telefon tego nie lapie
tych dobrych tez telefon nie zlapie
farby nie ma za duzo, ale pokrylo rownomiernie
musialbym makro robic a nie mam czym

krzywe pokazalem przody, ale wiekszosc krzywych to tyly

Status
Ten wątek został zamknięty.
Powrót