Żadne mechanizmy nie zmienią bumelantów. Jedna, prosta sprawa: wystarczy chcieć, nic więcej... Takie lekkie podchodzenie do tego tematu, przez wspomnianych wcześniej bumelantów przypomina jedynie o konieczności (wynikającej z potrzeb naszego grona na forum) uruchomienia mechanizmu ocen wiarygodności userów, opierającej się o już zrealizowane zamówienia.
W taki to sposób organizujący zamówienie będzie mógł ustalić i co ważniejsze wychwycić świeźaków. Jak wspomiałem na początku, żadna funkcjonalność nie zastąpi ludzkich chęci i dobrej woli. Ta natomiast da szansę na sprawniejsze organizowanie dość popularnych zamówień grupowych.
Poddaję tę kwestię pod rozważenie przez naszą Administrację, gdyż wprowadzenie specjalnych odznaczeń sprawę załatwia. Organizujący zamówienie mógłby, po jego zakończeniu wysyłać do moderatora listę osób do odznaczenia (uczciwy user, czy coś podobnego) wg ustalonego wcześniej prostego regulaminu.
Wracając do sedna naszego tematu, to ja wpłaciłem już na tyle dawno, że wkurzają mnie niezmiernie bumelanci z tego zamówienia.
Spóźnialscy wpłacać kasę, zima coraz bliżej!