• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Koszulki diyaudio - zamówienie

Status
Ten wątek został zamknięty.
doplacanie juz przerobione (chyba jasne ze odpada), za to z drugim sie zgodze - jesli te dwie testowe beda obadane w ciagu tygodnia to warto

Z dopłacaniem nie ma się co bawić bo znowu będziemy czekać na wpłaty nie wiadomo jak długo:p

Jak wyżej,sprawdź te dwie koszulki,przedstaw różnicę na forum i zamawiamy resztę.

Ale czy warto zamawiac te testowe? Przeciez kazda firma robi w ten sam sposob te nadruki,wiec dlaczego mialyby nie wyjsc? Nie wiem,ale widze kolejne przeciaganie z zamowieniem...

tez o tym myslalem
przeciez skoro wczesniej ktos zamawial z tej firmy to wie ze dobrze robia
ale niech juz dla swietego spokoju zamowi z tej tanszej firmy ;)

Przepraszam,te tańsze to z jakiej firmy? tzn. jakiej firmy będą koszulki? a te droższe? bo już się pogubiłem...

Przydałoby się w takim razie poinformować z każdym krokiem na bieżąco taka jest sytuacja napięta już..

witam,
po weekendzie sie odezwę
ale jestesmy zawaleni robotą

pozdrawiam,
Z tego co pamietam ok. 2tyg

---------- Post dodany o 22:35 ---------- Poprzedni post o 18:47 ----------

Tak jak mnie informowano, dzis dostalem maila ze realizacja naszego zamowienie odbedzie sie w przyszlym tyg.

I tak apropo, koszulki ktore zamawialismy byly w gramaturze 188 i takie same beda tym razem.
csbiczek, podlicz koszty i napisz mi ile mam Ci kasy wyslac.

Jeżeli jest to możliwe to prosiłbym o ewentualny kontakt przez maila. Przez najbliższy miesiąc będę miał duże ograniczenie w korzystaniu z internetu. Jedynie maile mogę odbierać/wysyłać.
bart210g.at..gmail.com

Status
Ten wątek został zamknięty.
Powrót