• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Koszulki forumowe

Reakcji
100
Siema. Tak nawiązując do zlotu, który będzie w tym roku to może ktoś by się podjął ogarnięcia nowych koszulek? Ale takich ciekawszych pod kątem druku i materiału :)

Ewentualnie jakby ktoś (np. Paweł (admin)) wrzucił pliki do zrobienia koszulek to bym samemu zamówił :)

Pozdrawiam

A te koszulki, które masz to są tej "lepszej" jakości? :D W ostatnim zamówieniu to jedynie co to wymiarówka była dziwna.

Z chęcią poprawię pliki i może zaproponuję coś dodatkowego z okazji 15-stki. Pracuję w Ilustratorze, ale to, że pliki są z Corel-a nie będzie stanowiło problemu. Mam nadzieję, że trochę czasu na to będzie ;)

W ostatnim zamówieniu to jedynie co to wymiarówka była dziwna.
wymiarowka byla dziwna, a po praniu okazywalo sie ze jest "normalna" :???:

koszulki nie sa zle, ale nie oddychaja zbyt dobrze

jednak lepiej isc w sprawdzone cienkie fruity

Może zrobić w końcu dobrej jakości polo z wyszywanym logo?
polo/polary/bluzy byly za kazdym razem!
takie zamowienia mozna robic od 1szt i nie ma sensu tutaj robic grupowego zamowienia
stad tylko koszulki ida w duzych ilosciach bo samo sito jest drogie

No to prawda, z oddychaniem ciężko. A co do powrotu rozmiarówki do normy po praniu to w sumie masz rację. Na początku chodziłem jak w worku, a po kilku praniach w miarę wygląda.

Te koszulki z ostatniego zamówienia się skracają po praniu, jednocześnie zaczynają bardziej oddychać.

I jak temat?
Pisał bym się na zamówienie, czy to będą zwykłe t-shirty czy nawet polo.

Ma ktoś jakaś sprawdzoną firme (lub aukcje na allegro) gdzie można zamówić koszulkę?

Jeśli chodzi o JHK https://diyaudio.pl/showthread.php/28690-Koszulki-DIYaudio-pl-2017/page2 gdzie Paweł zamawiał to te co przyszły bez skazy - są ok. Druk,kolor po kilkunastu praniach jest nadal dobrej jakości. Jedynie co to one są troszkę grube.

Także myślę, że jeśli chcemy coś porządnego to zostaje ogarnąć Fruit of the loom, tylko zostaje znaleźć firmę, która to zrobi porządnie.

Jeśli chodzi o mnie to poszedł bym tym razem w polo koszulki, wyglądają bardziej "elegancko", nie kupuję się tego często i nie powowinno być dużo drożej. Logo wyhaftowane bedzie piękne! :)
IMHO of course.

Powrót