• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

koszulki - zamowienie

Status
Ten wątek został zamknięty.
jak sie zbierze 10szt to mozna zamowic ;)

jakosc nadruku niestety nie byla za dobra i pomaranczowy nadruk juz sie spral z moich koszulek. ale za ta cene i tak warto ;)

wpisujemy sie w pierwszym poscie

u mnie sie nic nie wypralo, ale koszulka byla za gruba. Taka zimowka :D lepiej z cieniutkiej bawelny ktora w dotyku jest jak jedwab :)

hm to może warto pomysleć o innym miejscu, choć tak na ciuchcach się nie znam i nie powiem jak lepiej zrobić, kiedys robiłem ramki pod tablice rejestracyjne w firmie reklamowej (nadruki na różnych materiałach) i napis na ramce wytrzymuije nawet zimową sól. może bym podpytał. jakby co to ma ktoś jakis projekt nadruku??? a może pojechać hardcorem i wyszywane logo:-) pzdr

Fader, jak chcesz koszulké szybko zrób sobie sam. Zapłacisz trochę więcej, ale chyba warto. Czekanie na zrealizowanie kolejnego zamówienia koszulek, zbieranie kasy, rozsyłanie zajmie trochę czasu, przy dobrych wiatrach będzie ci potrzebna bardziej...kurtka.

hm to może warto pomysleć o innym miejscu
sprawdzone firmy z dobrymi nadrukami to koszt ok 40-50zl/szt!
mam na miejscu taka firme

ale i tak zamowie jeszcze raz z tej firmy bo mam malo koszulek a te sa mega tanie!
gdzie na bazarku kupisz dobrej jakosci koszulke za 16zl?

Czekanie na zrealizowanie kolejnego zamówienia koszulek, zbieranie kasy, rozsyłanie zajmie trochę czasu, przy dobrych wiatrach będzie ci potrzebna bardziej...kurtka.
dlatego chce tylko 10szt
w sumie obecnie moglbym sam to kupic i sprzedawac ;)

Marios wiem coś na ten temat, wspomniane ramke przeze mnie. Czas realizacji od zamówienia do rozesłania towaru to była nawet do 2 miesięcy, średnio miesiąc. dużo czasu fakt.

e tam trwalsze grube :P ale na codzien nie da sie w niej zbytnio chodzic :P powinna byc o polowe ciensza :D bo to prawie jak flanela :P najtrwalszy chyba sitodruk, ale za taka kase nie ma opcji by to byla dobra jakosc

Ja bym się zainteresował i to może trzema koszulkami, ale musiałbym wiedzieć kiedy by były gotowe i jakie kolory.

Jeśli to ta to fajna tylko jaki kolor dostępny? Co do koszulek to później dam znać, ale preferuje białe.

Temat o bluzie macie kilka postów wcześniej, prałem kilka razy jest ok. Kolor trochę mniej granatowy się zrobił ale tego można się było spodziewać.

A jakbyśmy zebrali minimum 10 białych i 10 czarnych to nie ma problemu żeby były oba kolory koszulek?

tak, bez problemu. ale to potrwa :p
wiec ja bym wolal w jednym kolorze
tzn kolor koszulki/bluzy moze byc dowolny - byle farba taka sama

Status
Ten wątek został zamknięty.
Powrót