Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Może warto odświeżyć: http://diyaudio.pl/showthread.php/12382-Poka%C5%BC-si%C4%99-na-forum-czyli-forumowicze-na-zdj%C4%99ciach?highlight=poka%BFcie | ![]() |
dlaczego? na zly adres wyslalem? :???:I dupcia z koszulki na AS
zolwik - wysylac koszulke teraz czy razem z polarem?
ostatnia M-ke obiecalem koledze z pracy - sorki :blushing:Kurde, mogliśmy się zgadać żeby Paweł wysłał na mój adres
ja nie chcialem robic zamieszania, ale tez sobie zamowilem taka sama bluze z nadrukiemNie doszla za to bluza, ktora sam zamawialem
nigdy nie wybieram bo to nie wplywa w zaden sposob na szybkosc dostarczenia przesylki!wybrales chociaz ptzesylke priorytetowa?
Wpływanigdy nie wybieram bo to nie wplywa w zaden sposob na szybkosc dostarczenia przesylki!
no to ja w jakiejs dziwnej strefie mieszkam bo juz nie raz udowodnilem ze wyslane jednoczesnie prio i eko dochodza tak samo ![]() dziala to w obie strony, wiec to nie zasluga sortowni w koszalinie | ![]() |