• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

koszulki - zamowienie

Status
Ten wątek został zamknięty.
I dupcia z koszulki na AS ;)
Ja bede w zielonej bluzie z kapturem, a koszulka bedzie z napisem "UNIX Ninja" ;p

Do mnie juz doszly :-) dziekuje Pawel :-)

Nie doszla za to bluza, ktora sam zamawialem chyba ponad tydzien temu, rzekomo wyslana w srode... masakra

Nie doszla za to bluza, ktora sam zamawialem
ja nie chcialem robic zamieszania, ale tez sobie zamowilem taka sama bluze z nadrukiem
niestety nadruk troche skopali bo jest za nisko :(

bluza troche cienka
w srodku meszek jak w polarach
kaptur tylko do ozdoby
ale nosi sie dobrze i jest ciepla ;)

---------- Post dodany o 13:57 ---------- Poprzedni post o 13:55 ----------

ale to i tak pozno dotarlo jak na wyslane w srode przed 15-ta :???:

Bluza przyszła, kontakt z firmą bardzo dobry. Jakość bluzy? Zbaczymy po praniu, nie jest zbyt gruba ale ważne aby nie Zmieniła rozmiaru. Logo wyszyte całkiem fajnie.

oby sie nie pruło po praniu ;)

---------- Post dodany o 18:38 ---------- Poprzedni post o 18:37 ----------

co jest? tylko jedna osoba dostala koszulki?
jakim cudem zawsze poczta dziala poprawnie a teraz nagle nawala?

nie ma teraz co roztrząsać marian miał jako jedyny (chyba) z zeszłego roku i plakietkę jak z obsługi ;)

Nie na temat...
no to ja w jakiejs dziwnej strefie mieszkam bo juz nie raz udowodnilem ze wyslane jednoczesnie prio i eko dochodza tak samo :p
dziala to w obie strony, wiec to nie zasluga sortowni w koszalinie

Paweł priorytet oznacza, ze jest doreczana w pierwszej kolejności
Zawsze!
Cos o tym wiem :)

Nigdy nie wysłałem przesyłki bez tej opcji

pawle adres zaktualizowalem a raczej imie i nazwisko :P
priorytet oznacza ze jak jest duzo paczek/listow do danej lokalizacji dla 1 kuriera/listonosza to najpierw bierze on prorytety do rozwiezienia a pozniej ekonomiczne. w priorytecie na 99% jesli wyslesz do 15tej to na drugi dzien dojdzie eko to loteria

Status
Ten wątek został zamknięty.
Powrót