• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

kto cos wie o radiu smochodowym sony xplod cdx-s2220??

Reakcji
0
witam. mam radio sony xplode cdx-s2220 4x50w i ja nie zauwazyłem z tyłu zadnego wyjscia na subwoofer tylko na wzmacniacz. A niedawno przeczytałem na takiej jednej stronce ze te radio ma obcje sterownia subwooferem. Czy jest to mozliwe aby taka opcja była mozliwa przy podłaczeniu suba z wzmacniaczem pod wyjscie na wzmacniacz?? Aha i w opcjach radia tez nigdzie nie znalazłem zakiej funkcji. czy moze ona sie uaktywnic wtedy kiedy podłącze dopiero suba bo narazie nie mam zadnego wzmacniacza podłaczonego?? jesli ktos moze mi w tym pomóc to z góry dziekuje. Pozdrawiam

Podłączasz wzmacniacz pod to wyjscie w radiu, i do wzmacniacza podlaczasz sobie suba :) i będzie trybić :) pozdr

Powrót