• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

kto ma spawarke migomat w warszawie

Reakcji
40
Witam,

ma ktoś dostęp do spawarki migomat pospawał by mi Kubki na trafa

tzn wypełni spawem bo chce dać do proszku .

nowy1, ile ta blacha ma? 1-1,5mm? ciezko to bedzie pospawac bylekomu :???:
to musi byc doswiadczona osoba wiec na samym piwie sie nie skonczy :???:
poszukalbym raczej kogos z palnikiem i zlutowal to - duzo latwiej

Pawel S. napisał:
nowy1, ile ta blacha ma? 1-1,5mm? ciezko to bedzie pospawac bylekomu :???:
to musi byc doswiadczona osoba wiec na samym piwie sie nie skonczy :???:
poszukalbym raczej kogos z palnikiem i zlutowal to - duzo latwiej

1,5 mm zalutowac idzie do proszku w piecu jest 240 stopni wiedz lutowanie srednio

a piwo było w przenośni zapłaciłem za kubki za zrobienie ich 50 zł dołożę druge 50 by było oki

poszukaj kogos kto ma TIG'a, migomatem to ci ktos tylko nasmarka i bedziesz musial obrobic spaw a TIG'iem bedziesz mial spaw jak niteczke a jak ktos ma sprawna reke to zrobi ci ladna jodelke albo luske tak jak spaw aluminium, gdybys mieszkal w zielonej gorze moglbym Ci to zrobic za free

amstaff napisał:
poszukaj kogos kto ma TIG'a, migomatem to ci ktos tylko nasmarka i bedziesz musial obrobic spaw a TIG'iem bedziesz mial spaw jak niteczke a jak ktos ma sprawna reke to zrobi ci ladna jodelke albo luske tak jak spaw aluminium, gdybys mieszkal w zielonej gorze moglbym Ci to zrobic za free

napisałem na priv blachy są nie duże moge wysłać niema problemu

Da się to pospawać migomatem tylko trzeba małe napięcie i przykładać blaszkę miedzianą. 40A - 60A i będzie cacy :razz:

Powrót