• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Kto słyszał kto wie, Seas, Fountek + Wavecore ? do 1300zł ?

A zwrotkę masz? Poza tym Usher T9950 to dość drogi głośnik, wg mnie nie koniecznie warty tej ceny.

8948 + hds tw ale przekracza budrzet (jak się wyrobię to będzie zwrotka )
8948 + TW030WA07 - będzie jak się wyrobię lklukasz mi nie zaboerze wavecor-ów ;)
8948 + 9950 będzie ale przekracza budżet .

AL170 + hds tw - jest :D
ale nie wiem czy basu Ci starczy podejrzewam jednak, że i tak będzie więcej niż FW168

a jaki w ogóle ten budżet :D

Raven w temacie jest - 1300zł na gotowe budy z zwrotnicą, ale to jest kwestia przemyślenia, na razie jest połowa tej kwoty odłożona...bo chciałem się zmieścić w 700zł na głośniki (i czuje że będzie trzeba dozbierać)
liczę że zwrotnica będzie gotowa, lub komuś zapłace za zrobienie

W Ushery się nie pchaj skoro słuchasz "techno", one są za łagodne.

Ale tu nie chodzi o ilość a o jakość, po prostu do techno nie pasują.

nie słucham :???:
miała być nie jazgotliwa wysokotonówka :)
Do techno to by się coś większego przydało :???:

marian ma rację, pokój dość mały (kawalerka) odległość odsłuchu około 3m, ilość basu już w Arnach była "zadowalająca" , nie nazwałbym tego techno (laurent garnier i jeff mills) , bo normalnej muzyki też posłucham :) .
raven - jestem ograniczony miejscem - zobacz zdjęcie pokoju m ew zrobię jeszcze raz jak ktoś chce...stojących nie mam gdzie zmieścić...chyba że "za drzwi" - czyli przesunięcie w lewo o około 1m i wtedy kombinowanie z ułożeniem względem miejsca odsłuchowego...

a widziałeś jak jest to ustawione ?
nie ma szans, własnie MTM zdemontowałem bo nie szło drzwi od kuchni normalnie otwierać

Powrót