• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Kto wykona kompletny panel do suba?

Reakcji
0
Dokładnie chodzi mi o STK który by napędzał sls8" w br. Panel miał by być wykonany dość estetycznie i w miarę tanio. js nie ma w swojej ofercie takiego wiec pytam tu :)

do slsa lepiej wykorzystac mostek tda nie wiem czmu ale glosnik z tym wzmacniaczem gra troceh bardziej miekko i potulnie

a ja odradzam STK lepiej zrobić coś na tranzystorach albo choćby TDA... STK są świetne ale jak są orginalne - a takich to juz praktycznie niema :(

sparco a nie lepiej kupic od irka modul , przykreci do niego radiator, podlaczyc trafo, modul przykrecic do kawalka blachy a to co powstanie do obudowy suba ?? To jest prostsze niz zrobienie obudowy, a i satysfakcja z tego ze prawie samemu powstalo :-) no i napewno taniej - nie zaplacisz nikomu za robocizne

A przy okazji wtrące sie do topicu i sie spytam gdzie mozna kupić taką blache wyprofilowaną ze 3 mm taką zeby miała na rogach zaokrąglenia. Jest jakis sklep w necie gdzie mozna cos takiego kupic?

szlifierka kontowa albo pilnik i juz masz zaokrąglenia :) troche samozaparcia chłopy!! ostatnio ciąłem 12cm wysokości radiator na linii ponad 20cm podstawa miała ponad 2cm grobości troche pomyśleć i wszystko da się zrobić :)

No ale trzeba miec zdolności manualne do cięcia :) żeby rowno wyszło z karzdej strony.

a co to za problem kupić brzeszczot za 5zł przyłożyć linijke odrysować a jak wyjdzie nierówno to polnikiem przeszlifować ??

Powrót